26 Şubat 2013 Salı

Olumcul Deney 5 1080p - Torrent İndir

Olumcul Deney 5 1080p

Fragman:
IMDB Puanı:5.2/10
Yapım:2012 – ABD
Tür:3 Boyutlu, Aksiyon, Gerilim, Korku
Süre:96 dakika
Yönetmen:Paul W.S. Anderson
Oyuncular:Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Sienna Guillory, Oded Fehr, Aryana Engineer
Senaryo:Paul W.S. Anderson
Yapımcı:Paul W.S. Anderson, Don Carmody, Jeremy Bolt

Filmin Özeti

Umbrella Şirketi’nin Dünya’yı yıkıma uğratmaya devam eden ölümcül T-Virüs’ü, dünya nüfusunu, et yiyen yaşayan ölüler ordusu haline dönüştürmektedir. İnsan ırkının son ve tek umudu Alice [Milla Jovovich], Umbrella’nın en gizli operasyonlar tesisinin kalbinde [ya da merkezinde] uyanır ve Alice’in, bu kompleksin altını üstünü getirmesiyle kendi gizli geçmişinin perdesi kalkar. 

Güvenli bir sığınak olmaksızın, salgından sorumlu olanları avlamaya devam eden Alice, kendini Tokyo’dan New York, Washington-D.C. ve Moskovo’ya götüren bir yolculukta bulur.  Alice’in gerçek olamayacağını düşündüğü, onu her şeyi en baştan düşünmeye zorlayan bu yolculuk, İnsanın aklını başından alacak bir açığa çıkışla sonuçlanır. Keşfedilen yeni müttefiklerin ve eski tanıdık dostların yardımıyla Alice, unutulmaya yüz tutmuş düşmansı bir dünyaya kaçmak için, yeterince uzun süre hayatta kalıp savaşmak zorundadır. Geri sayım başladı.”

Aynı adlı  video oyunundan uyarlanan, dünya çapında yaklasık 700 milyon dolar hasılat elde eden  Resident Evil çılgınlığının basarılı film serisi  5.bölümüyle dönüyor..

Altyazı3D AltyazıNormal altyazıyı kullanamayanlar için 3D altyazı hazırladım. Boyutu 2 MB’ nin altınadüşürebilmek için başka bir program kullanmak zorunda kaldım. Programı buradanindirebilirsiniz. Önce zip’ ten çıkaracaksınız, içinden çıkan dosyadan idx ve sub dosyalarını bu programla tekrar çıkartacaksınız. Bu 7-8 dakika sürebilir. Program fazla sıkıştırdığı içinçıkartması da uzun sürüyor.Uyarı: Filmi 3D altyazıyla izlemek için 3D TV + VLC Player gerekli.LANGUAGE: EnglishRUNTiME: 1 h 35 minRESOLUTiON: 1920 x 800FRAMERATE: 23.976 FPSSiZE: 3.16 GBBiTRATE: 4 096 Kpbs
Umbrella Corporation’ın ölümcül T virüsüyle, insanları insan eti yiyen zombilere dönüştürme planıyla dünyamızı tehdit etmeye devam ediyor. İnsan ırkının son ve tek umudu, Alice (Milla Jovovich) Umbrella’nın en gizli operasyon planlarını keşfer ve kendi geçmişine dair bilinmeyenleri de açığa çıkarır. Sığınacak bir yeri olmaksızın Alice Tokyo’dan New York, Washington DC ve Moskova’ya kadar süren kovalamaca içinde bu dehşeti başlatanları avlamaya devam eder… Bu kovalamacada daha önce doğru bildiği her şeyi yeniden sorgulamak zorunda kalacaktır. Yeni arkadaşlar ve destekçilerin eşliğinde Alice uçurumun kenarındaki bu dünyadan kaçabilmek ve hayatta kalabilmek için savaşmak zorundadır. Geri sayım başlar…

torrent dosyası için tıklayınız


Olumcul Deney 5 1080p - Torrent İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder