27 Şubat 2013 Çarşamba

Batman Boxset Türkçe Dublaj - Torrent İndir


Batman Boxset Türkçe Dublaj


http://www.imdb.com/title/tt0096895/

Gotham Şehri, karanlık, tehlikeli ve gotik! Tek koruyucusu ise çoğunluğu çürümüş durumdaki Polis departmanı. Savcı Harvey Dent ile komiser Gordon’un tüm çabalarına karşın, şehir giderek daha güvensi bir hale gelmektedir ta ki Kara Şovalye ortaya çıkana dek.

http://www.imdb.com/title/tt0103776/


İlk filmde karanlığın do unu arttıran Burton başından sonuna kadar kötücül ve gerilim dolu bir film cıkardı. Bu ke batmanın karşısında kedi kadın ve penguen var.


http://www.imdb.com/title/tt0112462/


Gotham Şehri’nin Karanlık Şövalyesi, bu macerada Two Face ve Riddler adlı iki korkunç süper-suçlu’ya karşı savaşıyor. Bir yandan şehri bu iki caninin elinden kurtarmaya çalışırken bir yandan da gü el doktor Chase Meridian’a kalbini kaptırmıştır. Kötülere karşı orlu savaşında yeni ortağı ise harika çocuk Robin’dir.


http://www.imdb.com/title/tt0118688/


Batman ve Robin, Gotham şehrinin kötü adamlarını durdurmak için tekrar birlikte çalışmaya başlamışlardır. Ancak aralarında ba ı sorunlar oluşur. Kendisine ehirli Sarmaşık denilen ve istediği herkesi kendisine aşık edebilme yeteneğine sahip olan kadın ve amacına ulaşabilmek için dokunduğu her şeyi dondurabilmesiyle bilinen Mr. Free e, bu macera boyunca ikilinin mücadele edeceği kötü karakterlerdir.


http://www.imdb.com/title/tt0372784/


Ailesinin öldürülmesinin ardından mua am bir servetin sahibi olsa da, büyük hayal kırıklığı yaşayan Bruce Wayne, adaletsi likle savaşmanın yollarını bulmak, ve güçsü leri korkuya boğanlara gö dağı vermek amacıyla dünyayı dolaşır. Wayne bir süre sonra Gotham’a dönerek, diğer kimliğini ortaya çıkarır.


http://www.imdb.com/title/tt0468569/


The Dark Knight da, Batman suça karşı savaşını daha da ileriye götürüyor: Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımlarıyla, Batman, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temi lemeye girişir. Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama ekip kısa süre sonra kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini daha önce de dehşete boğmuş olan suç dehasının yarattığı karmaşanın ortasında bulurlar.

torrent dosyası için tıklayını




Batman Boxset Türkçe Dublaj - Torrent İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder