22 Şubat 2013 Cuma

Here Comes The Boom - Dikkat Yumruk Geliyor - Torrent İndir

Here Comes The Boom - Dikkat Yumruk Geliyor

IMDB Puanı:6.4/10
Yapım:2012 – ABD
Tür:Aksiyon , Komedi
Süre:105 dakika
Yönetmen:Frank Coraci
Oyuncular:Salma Hayek, Kevin James, Reggie Lee, Greg Germann, Frank Coraci
Senaryo:Kevin James, Allan Loeb, Rock Reuben,
Yapımcı:Adam Sandler, Kevin James, Gino Falsetto, Aimee Keen, Todd Garner, Jeff Sussman,

Filmin Konusu:

DİKKAT YUMRUK GELİYOR

Dikkat Yumruk Geliyor Kevin James in keyifli filmlerinden biri. İzlerken komik anlar yaşatan renkli karakterleri olan film zaman zaman duygusal anlar da yaşatıyor.

Öğretmenlik mesleğini gereğini yerine getirmeyen, derslere geç kalan, derste sadece oturan bir öğretmen olan Scott Voss filmin ilk kısımlarında tek bir cümlesiyle eğitim sisteminin en büyük eksikliğini dile getirir. Bu derste öğrendiklerin günlük hayatında işe yaramayacak. Zaten bu yüzden heyecanlı bir öğretmen değildir.

Öğretmenlik yaptıgı okul bütçe sıkıntısı yaşayınca öğretmen arkadaşının işinden olmaması ve okulu için para kazanmak için farklı şeyler deneyecektir.

O öğretmenin okulu için yaptıkları herkese ilham kaynağı olur.Hemen hemen herkes değişir öğrencileri bile derse katılmaya başlar.Kendisi dersleri daha aktif işler.

Boksör rolü için vucudu pek uygun olmasa da Kevin james yinede bu anlamda hazırlık yapmış gibi.Çünkü kol hatları en azından bu role hazırlandığını gösteriyordu. Bu tip fedakarlık gösterileri yapan filmleri her zaman sevmişimdir.

Kevin James filmin aynı zamanda yapımcısı olmakla beraber yapımcı kadrosunda onunla beraber çalışmaya alışık olan ve ismine aşina olduğumuz Adam sandler var. Adam Sandler son zamanlarda komedi filmlerinde cinsel öğeleri kullanarak güldürmeye çalışsada ve bundan dolayı onu yadırgasam da bu filmde hiçbir şekilde k ü f ü r yok.

Bu özelliklerinden dolayı filmi ailenizle beraber izleyebilirsiniz.Bu arada belirtmek isterim Salma Hayek i ilk defa hayranlıkla izledim. Desperada da bile beni bu kadar etkilememişti.

torrent dosyası için tıklayınız


Here Comes The Boom - Dikkat Yumruk Geliyor - Torrent İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder