27 Şubat 2013 Çarşamba

Beautiful Creatures CAMRIP - Torrent İndir


Beautiful Creatures CAMRIP



Fragman:
IMDB Puanı:6.9/10
Yapım:2013 – ABD
Tür:Dram, Fantastik, Romantik
Süre:120 dakika
Yönetmen:Richard LaGravenese
Oyuncular:Emmy Rossum, Kyle Gallner, Emma Thompson, Viola Davis, Margo Martindale
Senaryo:Richard LaGravenese
Yapımcı:Erwin Stoff


Filmin Ö eti


17 yaşındaki Ethan Wate (Alden Ehrenreich), aylardır aynı rüyayı görmektedir. Gi emli bir genç kı , kendisini bir İç Savaş alanında beklemektedir. Ethan karşı konulama biçimde onunla olmak istemektedir fakat bilinmeyen bir tehlike vardır – ve her seferinde bir yıldırım çarpar ve Ethan kı a ulaşamadan onu öldürür.


Bu rüyalar dünyasındaki tehlike bile Ethan’ın gerçek hayatta Gatlin, Güney Carolina’da uyadığı hayatına tercih edilirdir. Burası küçük ve 21.yü yıla ayak uyduramamış, tutucu bir kasabadır; burada hiçbir şey asla değişme ve hiçbir şey olma . Annesinin ani ölümünün ardından tamamıyla içine kapanın babasıyla eve tıkılan Ethan, ancak kitaplarda okuyabildiği hayatlara hasret duyar.


Fakat Ethan’ın sıradan hayatı, gotik Ravenwood Manor’un mün evi sahibi Macon Ravenwood (Jeremy Irons)’ın yeğeni olan Lena Duchannes (Alice Englert) adlı gü el ve gi emli kı ın gelmesiyle sarsılır. Ethan aniden Lena’ya tutulur; her ne kadar bela bu kı ın peşini bırakmıyor gibi görünse de ve onun kontrolünün ötesinde güçlere sahip olan bir Caster olduğu aşikar olsa da. Kasaba muhafa akar Bayan Lincoln (Emma Thompson) tarafından yönetilmektedir ve kı ın sürgüne gönderilmesini ister. Even Gatlin’in her şeyi bilen kütüphanecisi  Amma (Viola Davis), tarihin tekerrür etmesinden korkar – 16.yaşına yaklaşan Lena’nın aile sırrının ve lanetin yeniden belirmesinden. Bir Caster’ın Aydınlık ya da Karanlık’ın güçlerince seçildiği bir amandır.


Fakat Lena’nın kaderi onu ve Ethan’ı karmakarışık büyülerin ağına ve kaçışı olmayan bir tehlikeye çoktan lanetle mühürlenmiş olabilir.


torrent dosyası için tıklayını




Beautiful Creatures CAMRIP - Torrent İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder